wow banner allo szoveg

Szilfa Étterem

 

mariann

szilfa1

 

Szállás Bogács

Ötfaház Termálvizes Panzió Bogács, mely a természetes környezet, a termálvizes medence és egyéb szolgáltatások miatt a szállás Bogácson keresést és döntést megkönnyíti!

Felszereltség

2009-ben egy 30 férőhelyes közös helyiséggel bővült üdülőnk területe, mely az 1. és a 2. faház között került megépítésre. Ezentúl vendégeinknek nem kell este a mosogatással bajlódnia, vagy a hűvös éjszakákon a faházakba visszavonulnia. A közös helyiséget komplett konyhapulttal (mosogatógéppel, hűtővel) és televizióval szereltük fel. Gyermekek részére játszótér, homokozó, ping-pong asztal  és egyéb sporteszközök biztosítják a szabadidő kellemes eltöltését. Az üdülő területén szabadtéri főzőhely van kialakítva, mely ideális bogrács- illetve grill partik rendezésére. A kirándulni vágyóknak ingyenes biciklihasználatot biztosítunk. A gépkocsiknak zárt parkoló biztosított.

aa00_felszerlet_Otfahaz-Bogacs_022

00_ping_pong2_ok_Otfahaz-Bogacs_012

 

 

 

Minősített szálláshely

P logo 1

Facebook

Joomla honlapkeszites, weboldalak felujitasa Debrecen

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi tájékoztató